Kotia etsivät eläimet

Täällä voit tutustua yhdistyksemme hoivassa oleviin, loppuelämän kotiaan etsiviin lemmikeihin!

KISSAT

Luovutetaan leikattuina, rokotettuina, sirutettuina, loishäädettyinä sekä Fiv/Felv-testattuina. Pentuja ei pääsääntöisesti luovuteta ainoiksi kissoiksi. Yhdistys ei luovuta kissoja vapaasti ulkoileviksi.

• alle vuoden ikäisen pennun adoptiomaksu on 200 eur (kaksi pentua 350 eur)
  • nuori aikuinen (1-2 v) 120 eur (kaksi 200 eur)
  • aikuinen kissa 100 eur (kaksi 160 eur).

KOIRAT

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole adoptoitavia koiria.

MUUT LEMMIKIT

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole adoptoitavia muita lemmikkejä.

LISÄTIEDOT

Voit myös täyttää adoptiolomakkeen ja toimittaa sen meille ylläolevaan osoitteeseen. Otamme sinuun yhteyttä.
Lataa tästä kotiselvityslomake.

Kaunis, aikuinen ANSKU on vielä arka, joten uudelta kodilta vaaditaan kärsivällisyyttä, ikä todennäköisesti lähellä kymmentä vuotta. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa, mutta viihtyisi varmaan hyvin ainoanakin palveltavana.

PASTORI on nimensä mukainen puhelias, hyväkuntoinen noin 7-vuotias kookas kollipoika. Rakastaa rapsutusta ja puskee koko voimallaan. Pastori adoptoidaan ainoaksi helliteltäväksi.

VILJA on nuori, alle 2-vuotias sirpakka tyttökissa. Seurailee mielellään meidän hoitajien touhuja lähietäisyydeltä, mutta silittäminen ei vielä onnistu. VILJA lähtisi mielellään samaan kotiin sisaruksensa VIIVIn kanssa.

VIIVIn pyöreitä silmiä ei voi vastustaa! Sisaruksista VIIVI on vielä se arempi, mutta rohkaistuu muiden seurassa koko ajan. VIIVI lähtisi mielellään samaan kotiin sisaruksesnsa VIIVIn kanssa.

Sylin täydeltä rapsutettavaa - PAPPA on jo varttuneempi (n. 11 vuotias) leppoisa herra, joka lähtisi omaan kotiin yhdessä sijaiskodissa olevan ikäkaverinsa kanssa.
Kyyhkyläiset OLAVI (n. 4 v.) ja IIDA (n. 2 v.) etsivät yhteistä kotia, jossa on kokemusta kissoista. Molemmat on testattu Fiv-positiivisiksi, joten uuden kodin on oltava kissaton tai siellä voi olla muita Fiv-positiivisia kissoja. Fiv on vain kissoilla tavattava immuunikatovirus eikä se tartu muihin eläimiin. Kissat voivat hyvällä hoidolla elää pitkänkin elämän. Pariskunnasta Iida on kesympi, mutta molemmat tarvitsevat aikaa ja rakkautta arkuuden voittamiseen.
RONJA, noin 1-2 vuotias, pitkäsäärinen suloisuus on täysin kesy ja varsin vauhdikas! Ronja lähtisi mielellään samaan kotiin kaverinsa Millan kanssa. Tai kotiin, missä olisi jo leikkisä kissakaveri odottamassa.

VENLA on 3-5 vuotias rauhallinen lady, joka silloin tällöin innostuuu myös leikkimään. Vähän vielä arka, mutta rohkaistunut jo paljon. Antaa ohi mennen rapsuttaakin. Sopii rauhallisen kissan kaveriksi tai ainokaiseksi.

MASHA, upea punainen kaunotar, on noin 5-6 vuotias ja etsii omaa kotia ainoana lemmikkinä. Masha on vielä hieman arka, vaatii oman tilansa ja rauhallisen ympäristön, joten ei perheeseen missä on pieniä lapsia.

Varattu! TOIVO, rakkauspakkaus ❤ tulee meitä hoitajia vastaan, juttelee, puskee, kerjää rapsutuksia ja kehrää. Toivo etsii kissakokenutta omaa kotia, myös sijaiskoti käy! Toivo on testattu Fiv-positiiviseksi, joten adoptoidaan ensisijaisesti ainoaksi kissaksi tai mahdollisesti toisen Fiv-positiivisen seuraksi.