Kotia etsivät eläimet

Kysy lisätietoja adoptiosta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 537 1799. Kaikki luovuttamamme kissat on leikattu, rokotettu, sirutettu, loishäädetty sekä Fiv/Felv-testattu.

Voit myös täyttää adoptiolomakkeen ja toimittaa sen meille ylläolevaan osoitteeseen. Otamme sinuun yhteyttä.
Lataa tästä kotiselvityslomake.

Kaunis, aikuinen ANSKU on vielä arka, joten uudelta kodilta vaaditaan kärsivällisyyttä, ikä todennäköisesti lähellä kymmentä vuotta. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa, mutta viihtyisi varmaan hyvin ainoanakin palveltavana.

HELLEN on n. 3-5 vuotias upea kaunotar! Vähän arka vielä, antaa kyllä silittää, muttei hakeudu seuraan. Pärjäisi toisen rauhallisen kissan kaverina, mutta viihtyy varmasti myös ainoana kissana.

Sylin täydeltä rapsutettavaa - PAPPA on jo varttuneempi (n. 11 vuotias) leppoisa herra, joka lähtisi omaan kotiin yhdessä sijaiskodissa olevan ikäkaverinsa kanssa.
Kyyhkyläiset OLAVI (n. 4 v.) ja IIDA (n. 2 v.) etsivät yhteistä kotia, jossa on kokemusta kissoista. Molemmat on testattu Fiv-positiivisiksi, joten uuden kodin on oltava kissaton tai siellä voi olla muita Fiv-positiivisia kissoja. Fiv on vain kissoilla tavattava immuunikatovirus eikä se tartu muihin eläimiin. Kissat voivat hyvällä hoidolla elää pitkänkin elämän. Pariskunnasta Iida on kesympi, mutta molemmat tarvitsevat aikaa ja rakkautta arkuuden voittamiseen.
MANNA, n. 3 vuotias poika rakastaa ihmisiä, muttei muita aikuisia kissoja. Pentujen ja nuorien kissojen kanssa tulee toimeen. Emme suosittele lapsiperheeseen rajujen leikkien vuoksi. Leikkisä ja utelias, joten kaveri olisi hyvä samassa taloudessa olla. Samasta sijaiskodista mukaan voisi lähteä Muru. Adoptoidaan myös ainoaksi kissaksi.
MILLA on noin vuoden ikäinen, arka kaunokainen. Tarvitsee uudessa kodissa reippaan ja leikkisän kaverin tai ihannetapauksessa pääsisi samaan kotiin kaverinsa Ronjan kanssa.
RONJA, noin 1-2 vuotias, pitkäsäärinen suloisuus on täysin kesy ja varsin vauhdikas! Ronja lähtisi mielellään samaan kotiin kaverinsa Millan kanssa. Tai kotiin, missä olisi jo leikkisä kissakaveri odottamassa.

MURU on 10 kk ikäinen neitokainen. Hieman arka, mutta rohkaistuu koko ajan. Lähtee mielellään uuteen kotiin, jossa on jo kissakaveri odottamassa.

POSSE on 3-5 vuotias ujo poika, joka kuitenkin tulee myös hakemaan rapsutuksia aina silloin tällöin. Pärjää hyvin muiden kissojen kanssa ja voisi lähteä yhteiseen kotiin kaverinsa Oskarin kanssa. Adoptoidaan myös ainoaksi kissaksi.

OSKARI on n. 3-5 vuotias leikkisä hurmuri, joka rakastaa pingispalloja ja kaverinsa Possen kanssa painimista. Oskari lähtisi mielellään Possen kanssa samaan kotiin, mutta adoptoidaan myös yksinään.

VENLA on 3-5 vuotias rauhallinen lady, joka silloin tällöin innostuuu myös leikkimään. Vähän vielä arka, mutta rohkaistunut jo paljon. Antaa ohi mennen rapsuttaakin. Sopii rauhallisen kissan kaveriksi tai ainokaiseksi.

TOFFO on n. 3-5 vuotias herra, joka rakastaa rapsutuksia ja hakeutuu mielellään meidän hoitajien seuraan. Toffo pärjää muiden kissojen kanssa, mutta hieman dominovan luonteensa vuoksi sopii myös hyvin ainokaiseksi rakastettavaksi.