Kotia etsivät eläimet

Kysy lisätietoja adoptiosta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 040 537 1799.

Kaunis, aikuinen Ansku on vielä arka, joten uudelta kodilta vaaditaan kärsivällisyyttä, ikä todennäköisesti lähellä kymmentä vuotta. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa, mutta viihtyisi varmaan hyvin ainoanakin palveltavana

Kinuski (4-6 kk), Toffeen vauhtiveikko velikulta, on kesy pikkumies, joka tykkää silityksistä.Lähtee yhteiseen kotiin siskonsa kanssa tai kotiin, jossa on nuorehko kissakaveri odottamassa.

Toffee on n. 4-6 kk ikäinen kaunotar, joka etsii yhteistä kotia veljensä Kinuskin kanssa. Myös koti, jossa jo on nuorehko leikkikaveri tulee kysymykseen. Toffee on veljeään Kinuskia arempi.

Masa on n. 4-6 vuotias hurmaava, kesy herra. Tullessaan sijaiskotiin Masa oli pelkkää luuta ja nahkaa. Kovia kokenut Masa voisi muuttaa uuteen rakastavaan kotiin ainoaksi kissaksikin. Pärjää kyllä hyvin muidenkin kissojen kanssa.
Sylin täydeltä rapsutettavaa - Pappa on jo varttuneempi (n. 10 vuotias) leppoisa herra, joka lähtisi omaan kotiin yhdessä sijaiskodissa olevan ikäkaverinsa kanssa.
Kyyhkyläiset Olavi (n. 4 v.) ja Iida (n. 2 v.) etsivät yhteistä kotia, jossa on kokemusta kissoista. Molemmat on testattu Fiv-positiivisiksi, joten uuden kodin on oltava kissaton tai siellä voi olla muita Fiv-positiivisia kissoja. Fiv on vain kissoilla tavattava immuunikatovirus eikä se tartu muihin eläimiin. Kissat voivat hyvällä hoidolla elää pitkänkin elämän. Pariskunnasta Iida on kesympi, mutta molemmat tarvitsevat aikaa ja rakkautta arkuuden voittamiseen. 
Kaneli on reilun vuoden ikäinen, pentumaisen arka neitokainen, joka lähtee yhteiseen kotiin Nökön kanssa. Myös koti, jossa on jo kissakaveri odottamassa tulee kysymykseen.

 Nökö on reilun vuoden ikäinen, suloisen pentumainen arka neitokainen. Nökö lähtee yhteiseen kotiin Kanelin kanssa tai kotiin, jossa mielellään on jo kissakaveri odottamassa.

Neitokaiset Kirppu ja Sirkku ovat 3-5 vuotiaita kaunokaisia. Sijaiskotiin tullessaan olivat kovin arkoja, mutta ovat rohkaistuneet ajan kanssa. Lähtevät uuteen kotiin joko yhdessä tai toisen kissakaverin seuraksi. Uudelta kodilta vaaditaan kärsivällisyyttä neitokaisten kanssa arkuuden voittamiseksi.

Minni on 6-7 kk ikäinen neitokainen. Hieman arka vielä, mutta rohkaistuu koko ajan. Lähtee mielellään uuteen kotiin siskonsa Murun kanssa tai kotiin, jossa on jo kissakaveri odottamassa.

Muru on 6-7 kk ikäinen neitokainen. Hieman arka siskonsa Minnin tapaan, mutta rohkaistuu koko ajan. Lähtee mielellään uuteen kotiin siskonsa Minnin kanssa, tai kotiin, jossa on jo kissakaveri odottamassa.