Yleistä toiminnasta

Nuorisotoiminnan kehittäminen on ajankohtaista, 2005 alustavan suunnitelman mukaisesti. Projektivastaavan muutettua toiselle paikkakunnalle toivomme yhteydenottoa aiheesta kiinnostuneelta vapaaehtoiselta.

Yhteistoiminnan kehittäminen, eläinaiheisten järjestöjen ja vastaavien tahojen kanssa on tulevaisuuden suunnitelma. Tavoitteena valistus, tiedottaminen, tapahtumat jne.

Vuoden 2007 eläinsuojelun kohteena on kissa, laaja selvitystyö on käynnissä, tuloksista tietoa myöhemmin.

Erityisryhmien huomioiminen on uusimpana aiheena suunnitelmissa (vammaiset, vanhukset, syrjäytyneet jne.) eläimet ovat hyvin tärkeitä seuralaisia.

Aloitteita teemme tarvittaessa toiminta-alueen kunnan päättäjille tietoomme tulleista epäkohdista.

Tavoitteena on saada jokainen toiminta-alueen kunta yhteyshenkilötoiminnnan piiriin. Yhteyshenkilö on vapaaehtoinen eläinsuojeluyhdistyksen edustaja, hallituksen vahvistamalla toiminta-alueella. Joka suunnittelee erilaista toimintaa eläinsuojelun näkökulmasta, on yhteydessä alueensa viranomaisiin, yhdistyksen hallitukseen, esittäen suunnitelmansa. On monipuolinen, luotettava ja asiallinen eläinsuojelun edustaja sekä raportoi toiminnastaan riittävän usein.

Tervetuloa mukaan toimintaan eläinten parhaaksi!